Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

BOOT HUREN TOT 35 PERSONEN

Vanaf deze zomer kun je bij de Vlotte Vloot ook terecht met grote groepen tot 35 personen. Tijdens de vaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. De boot is uitgerust met comfortabele stoelen en/of statafels, koeling voor drankjes, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje.

De boot is uitermate geschikt voor:

Personeelsuitjes

Vrijgezellenfeest

Kinderfeestjes

Rondvaart met gids

Familie uitje

Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, de Vlotte Vloot denkt graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

2015-07-14 22.27.43image12015-07-14 22.27.14-1

SLOEPEN TOT 5 PERSONEN

Onze boten zijn van aluminium en voorzien van comfortabele kussens om op te zitten. Je kunt er met maximaal 5 personen op zitten en nog ruimte hebben voor proviand voor onderweg. Ook voor een romantisch vaartochtje voor twee is de sloep prima geschikt.

Een boot van De vlotte vloot kun je al huren vanaf 2 uur.  Je krijgt een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep. Daarbij  krijg je een duidelijke vaarkaart mee en vervolgens staat de sloeptot je beschikking. Op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten.

De Vlotte Vloot 02              boot huren ben bosch sloep verhuur hertogenbosch