Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

BOOT HUREN TOT 35 PERSONEN

Je kunt bij de Vlotte Vloot terecht met grote groepen tot 35 personen. Tijdens de vaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren. De grootste boot is uitgerust met comfortabele stoelen en statafels, koeling voor drankjes, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje.

De boot is uitermate geschikt voor:

Personeelsuitjes

Vrijgezellenfeest

Kinderfeestjes

Rondvaart met gids

Familie uitje

Themafeesten

Mocht u vragen hebben en/of specifieke wensen, de Vlotte Vloot denkt graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u wensen te bespreken.

2015-07-14 22.27.43image12015-07-14 22.27.14-1

SLOEPEN TOT 5 PERSONEN

Onze boten zijn van aluminium en voorzien van comfortabele kussens om op te zitten. Je kunt er met maximaal 5 personen in zitten en nog ruimte hebben voor proviand voor onderweg. Ook voor een romantisch vaartochtje voor twee is de sloep prima geschikt.

Een boot van De Vlotte Vloot kun je huren voor 3 uur.  Je krijgt een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep. Daarbij  krijg je een duidelijke vaarkaart mee en vervolgens staat de sloep tot je beschikking. Op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten.

De Vlotte Vloot 02              boot huren ben bosch sloep verhuur hertogenbosch

ELEKTRISCHE SLOEPEN TOT 8 PERSONEN

Vanaf 2018 beschikken we over 2 elektrische sloepen. Deze boot vaart u zelf en er kunnen maximaal 8 personen in. De boten zijn ruim, er is voldoende zitplaats en u kunt u koelbox of picknick mand makkelijk kwijt. Binnenkort volgen foto’s van onze nieuwe aanwinsten.

De elektrische sloep kun je huren voor 2,5 uur.  Je krijgt een goede, duidelijke instructie vooraf over het gebruik van de sloep. Daarbij  krijg je een duidelijke vaarkaart mee en vervolgens staat de sloep tot je beschikking. Op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten.

HOUTEN SLOEP TOT 12 PERSONEN

Ook vanaf 2018 beschikken we over een mooie oude houten sloep. Naast de schipper kunnen er nog 12 personen meevaren. De boot is voorzien van een koelkast, keukentje, toilet en geluidsinstallatie. Er zijn voldoende ruime zit- en ligplaatsen. We maken het u gemakkelijk. Een schipper vaart u rond. Binnenkort volgen foto’s van deze nieuwe aanwinst.

De houten sloep kun je huren  voor 1 of meerdere uren. Een schipper van De Vlotte Vloot vaart u rond en er is veel mogelijk. Bespreek u wensen met ons en we zorgen voor een onvergetelijke ervaring op het water. Op aanvraag kun je gebruik maken van reddingsvesten. Wij beschikken over voldoende reddingsvesten in verschillende maten.

Bewaren

Bewaren