Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

BOOT HUREN ‘S-HERTOGENBOSCH

Ben je een dagje in Den Bosch of wil je als Bosschenaar juist eens iets anders doen dan de geijkte rondvaart over de Binnendieze? Dan ben je bij De Vlotte Vloot aan het juiste adres voor een leuke activiteit in en rond Den Bosch. Bij ons huur je een boot voor een dagdeel of een hele dag. Je kunt dan zelf beslissen waar je in de buurt van Den Bosch naartoe wilt varen. Je kunt niet op de Dieze zelf varen, maar je ziet genoeg spectaculairs in de omgeving.

De Vlotte Vloot verhuurt boten voor groepen van 1 tot 8 personen. We hebben sloepjes waar u met maximaal 5 personen in kunt. En elektrische sloepen voor maximaal 8 personen. Zo heeft u meteen een leuke activiteit in Den Bosch voor afdelingsuitjes maar bijvoorbeeld ook voor vriendinnenuitjes. Varen met de hele familie of het hele gezin in een van onze boten kan ook. Er zijn voldoende reddingsvesten voor kinderen en volwassenen op aanvraag te leen. Je hoeft daarnaast geen ervaren vaarder te zijn om met onze boten te kunnen varen.

 

Bij De Vlotte Vloot kunt u ook terecht met grote groepen tot 35 personen. In een houten sloep tot 12 personen of in een grote boot tot 35 personen. Tijdens de vaart stuurt een gezellige schipper u over de Bossche wateren.

De boot tot 12 personen heeft heerlijke zit- en ligplaatsen. En er is een geluidsinstallatie, keukentje, koelkast en toilet aanwezig.Ook heeft deze boot een overkapping, dus als het gaat regenen zit u altijd droog.

De boot tot 35 personen is uitgerust met comfortabele stoelen en/of statafels, koeling voor drankjes, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje.

RONDVAART DEN BOSCH

Voor mensen die ’s-Hertogenbosch dus net van een andere kant willen zien is een bootje huren bij De Vlotte Vloot een ideaal uitje. Je neemt zelf je eten en drinken mee en geniet van een ontspannen dag op het water rond Den Bosch. Je vertrekt aan het begin van de ochtend of aan het begin van de middag en hebt vervolgens de sloep 3 uren tot je beschikking. De elektrische sloep heeft u 2 uur tot uw beschikking.

De grote rondvaartboot is geschikt voor grote groepen tot 35 presonen en uitermate geschikt voor verschillende feestjes. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

VAARROUTES ‘S-HERTOGENBOSCH

Je vaart grotendeels buiten de stadsmuren van Den Bosch waar je je helemaal in de natuur waant. De vaarroutes die je kunt varen met onze boten zijn rustig en een ervaren schipper geeft je vooraf een duidelijke uileg. Je gaat dus met een zeker gevoel het water op. Je kunt zelf bepalen waar je heen gaat. Op de vaarkaart die je meekrijgt bij vertrek staat duidelijk aangegeven waar je wel en niet kunt varen. We geven daarbij ook handige tips voor aanleggen en uitjes vanaf het water.

 

Deel deze pagina op je sociale netwerk: