Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ARRANGEMENTEN

KADOBON

KADOBON

Wil je een ander op een originele manier verrassen? Een boot huren bij de Vlotte Vloot is een leuk cadeau waar jij en bijvoorbeeld je grote liefde, jarige of met je familie en vrienden samen van kunt genieten. Op een heerlijk ontspannen manier Den Bosch ontdekken vanaf het water. Je vaart zelf langs de oude vestigingswerken en de mooie wateren van de Aa, Dommel en Dieze. Ons vertrekpunt ligt in de Smalle Haven, een ideale opstapplek om je vaartocht te combineren met een bezoek aan de bruisende binnenstad. Den Bosch staat niet voor niks bekend als meest gastvrije stad van Nederland!!

varen-in-den-bosch-de-vlotte-vloot

Picknick Arrangement

Picknicken is altijd een geslaagde verrassing om te genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht. Dit arrangement bestaat uit een bijzondere vaarbeleving in en om de prachtige stad Den Bosch met een echte picknickmand. Geniet van elkaar, de rust en al het lekkers uit onze picknickmand.

De picknickmand bevat een fles puur sap, bestek , bordjes, bekers, etc. Daarnaast maakt Royal van desembroden mooie sandwiches met dikke plakken brood. U kunt kiezen uit tonijnsalade of oude kaas met mangochutney. Daarnaast treft u o.a. een croissantje aan met jam en boter, een stuk citroencake, de lekkerste koekjes van Italiaanse makelij. Maar ook een appelflap voor de lekkere trek later op de dag.