Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ARRANGEMENTEN

bubbels

BOSSCHE BUBBELS VAARTJE

Wat is er heerlijker dan genieten van de zomer met een heerlijk glas bubbels?  Het gaat hier om echte Bossche Bubbels. Uit de toepasselijke lijn: ‘Dat gaat naar Den Bosch toe’. De Bossche Bubbels Roze geurt en smaakt naar aardbeien en frambozen met in de afdronk een klein fris zoetje, een heus roze feestje. Bij een reservering van een avondvaart  van 2 uur voor 75 euro (incl. brandstof) bij De Vlotte Vloot, kun je bij De Stadsslijterij Den Bosch deze Bossche Bubbels met twee mooie glazen en ice bag halen op vertoon van de bon.

KADOBON

KADOBON

Wil je een ander op een orginele manier verrassen? Een boot huren bij de Vlotte Vloot is een leuk cadeau waar jij en bijvoorbeeld je grote liefde, jarige of met je familie en vrienden samen van kunt genieten. Op een heerlijk ontspannen manier Den Bosch ontdekken vanaf het water. Je vaart zelf langs de oude vestigingswerken en de mooie wateren van de Aa, Dommel en Dieze. Ons vertrekpunt ligt in de Smalle Haven, een ideale opstapplek om je vaartocht te combineren met een bezoek aan de bruisende binnenstad. Den Bosch staat niet voor niks bekend als meest gastvrije stad van Nederland!!

varen-in-den-bosch-de-vlotte-vloot

Picknick Arrangement

Picknicken is altijd een geslaagde verrassing om te genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht. Dit arrangement bestaat uit een bijzondere vaarbeleving in en om de prachtige stad  Den Bosch met een echte picknickdoos. Geniet van elkaar, de rust en al het lekkers uit onze picknickmand.

De picknickdoos bevat een fles puur sap, bestek , bordjes, bekers, etc. Daarnaast maakt Royal van o desembroden mooie sandwiches met dikke plakken brood. U kunt kiezen uit tonijnsalade of oude kaas met mangochutney. Daarnaast treft u o.a. een croissantje aan met jam en boter, een stuk citroencake, de lekkerste koekjes van Italiaanse makelij. Maar ook een appelflap voor de trek later op de dag.